Software Gratis 10 SMS/ Hari

September 23, 2008

Ada program bagus ne, SMS gratis 10 sms per hari, sebelumnya sih 30 perhari. Tapi lumayan lah, yang penting kan gratis. hehehe

Download disini

http://rapidshare.com/files/102229069/TTMessenger.exe.html

Semua pasti tau e-mail service yahoo.com yang free tidak menyediakan layanan POP3/SMTP. Dengan Tutorial ini kita akan membuat POP3/SMTP yang berbayar itu bisa di akses di thunderbird. Sebenarnya tutorial ini bukan hanya untuk yahoo.com saja, tapi buat yang laen juga bisa hotmail, lycos, etc. Yang kita perlukan disini add-ons untuk mozilla thunderbird.
Klik kanan dan saveas add-ons dibawah ini.
* Webmail Ekstention
* Yahoo-1.3.2

1. Buka Thunderbird selanjutnya pilih tools >> add-ons. Install kedua add-ons di atas selanjutnya restart Thunderbird.

Read the rest of this entry »

Ngoprek Yahoo! Messenger

September 14, 2008

Kok ngoprek sih? ya mana gw tau, suka-suka gw donk kasi judul. buahaha….. oke deh. Sori-sori, ini khusus spesial edition buat yang maniak chating di Y!M. Kenapa sih dibilang ngoprek, karena kita ubah dikit dari Y!M standar (hasil download di yahoo) yang kalo menurut gw membosankan. Dengan tool kecil ini kita bisa oprek Y!M kita tanpa harus ubah registrasi window$ secara manual. Read the rest of this entry »

20 Hal Penting Windows XP

January 7, 2008

images.jpg

You’ve read the reviews and digested the key feature enhancements and operational changes. Now it’s time to delve a bit deeper and uncover some of Windows XP’s secrets.

1. It boasts how long it can stay up. Whereas previous versions of Windows were coy about how long they went between boots, XP is positively proud of its stamina. Go to the Command Prompt in the Accessories menu from the All Programs start button option, and then type ‘systeminfo’. The computer will produce a lot of useful info, including the uptime. If you want to keep these, type ‘systeminfo > info.txt’. This creates a file called info.txt you can look at later with Notepad. (Professional Edition only).

2. You can delete files immediately, without having them move to the Recycle Bin first. Go to the Start menu, select Run… and type ‘gpedit.msc’; then select User Configuration, Administrative Templates, Windows Components, Windows Explorer and find the Do not move deleted files to the Recycle Bin setting. Set it. Poking around in gpedit will reveal a great many interface and system options, but take care — some may stop your computer behaving as you wish. (Professional Edition only).

3. You can lock your XP workstation with two clicks of the mouse. Create a new shortcut on your desktop using a right mouse click, and enter ‘rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation’ in the location field. Give the shortcut a name you like. That’s it — just double click on it and your computer will be locked. And if that’s not easy enough, Windows key + L will do the same.

4. XP hides some system software you might want to remove, such as Windows Messenger, but you can tickle it and make it disgorge everything. Using Notepad or Edit, edit the text file /windows/inf/sysoc.inf, search for the word ‘hide’ and remove it. You can then go to the Add or Remove Programs in the Control Panel, select Add/Remove Windows Components and there will be your prey, exposed and vulnerable.

5. For those skilled in the art of DOS batch files, XP has a number of interesting new commands. These include ‘eventcreate’ and ‘eventtriggers’ for creating and watching system events, ‘typeperf’ for monitoring performance of various subsystems, and ‘schtasks’ for handling scheduled tasks. As usual, typing the command name followed by /? will give a list of options — they’re all far too baroque to go into here.

Baca Yang 15 Lagi …

Sehari sebelum gw tulis artikel ini, kompi gw dirumah crash lagi. Seteres kita dibuatnya, kebetulah pernah punya XP blackmoon, gw coba instal deh, pertama tak kira keren ne windows! Tapi sama aja ga ada beda dari windows2 XP cracked yang lain, dari semua XPSP3 cracked yang gw pake cuma XPSP3 punya si Amit Talkin lah yang berkenan di hati gw. Ce ile….!!

Kembali ke topik permasalahan, pas gw udah siap tuh instal windows pas mu browsing, karena kebiasan menggunakan bookmark gw langsung aja pake shortcut, tapi ets ko ga mau ya.

Rupanya bookmark gw udah keformat sekalian dengan windows, kacien deh gw!!

Untung dah Laptop kesayangan gw belum ke format, tak coba Oprek Mozilla!! gimana sih sebenarnya backup bookmarks di mozilla, rupa2nya sangat simple banget sampe ga kepikiran caranya segampang itu.

1.  Klik menu bookmarks–> organize bookmarks —> export –> save sebagai all file ato html file

2. Kalo mau balikin bookmarks –> klik bookmarks –> import from file –> arahkan ke filenya selesai dah.

Cukup simple rupanya.

100 fungsi shortcut keyboard

December 12, 2007

images.jpg

CTRL+C (Copy)
CTRL+X (Cut)
CTRL+V (Paste)
CTRL+Z (Undo)
DELETE (Delete)
SHIFT+DELETE (Delete the selected item permanently without placing
the item in the Recycle Bin)
CTRL while dragging an item (Copy the selected item)
CTRL+SHIFT while dragging an item (Create a shortcut to the selected item)
F2 key (Rename the selected item)
CTRL+RIGHT ARROW (Move the insertion point to the beginning of the next word)
CTRL+LEFT ARROW (Move the insertion point to the beginning of the
previous word)
CTRL+DOWN ARROW (Move the insertion point to the beginning of the
next paragraph)
CTRL+UP ARROW (Move the insertion point to the beginning of the
previous paragraph)
CTRL+SHIFT with any of the arrow keys (Highlight a block of text)
***SHIFT with any of the arrow keys (Select more than one item in a
window or on the desktop, or select text in a document)

Lengkapnya Klik Here

Google Hack to Search MP3

December 9, 2007

Note :
[Directory String]
– “index of”
– “last modified”
– “parent of”

[File Type]
– “mo3”
– “wma”
– “shn”

[MP3 Name]
– Nama Album
– Nama Artis
– Judul Lagu
– Creativitas User 🙂

[Limitors]
-html -htm -php -asp -txt -pls

Selengkapnya…