Software Gratis 10 SMS/ Hari

September 23, 2008

Ada program bagus ne, SMS gratis 10 sms per hari, sebelumnya sih 30 perhari. Tapi lumayan lah, yang penting kan gratis. hehehe

Download disini

http://rapidshare.com/files/102229069/TTMessenger.exe.html

Semua pasti tau e-mail service yahoo.com yang free tidak menyediakan layanan POP3/SMTP. Dengan Tutorial ini kita akan membuat POP3/SMTP yang berbayar itu bisa di akses di thunderbird. Sebenarnya tutorial ini bukan hanya untuk yahoo.com saja, tapi buat yang laen juga bisa hotmail, lycos, etc. Yang kita perlukan disini add-ons untuk mozilla thunderbird.
Klik kanan dan saveas add-ons dibawah ini.
* Webmail Ekstention
* Yahoo-1.3.2

1. Buka Thunderbird selanjutnya pilih tools >> add-ons. Install kedua add-ons di atas selanjutnya restart Thunderbird.

Read the rest of this entry »

Ini terinspirasi dari Film Para Pencari Tuhan 2 di SCTV, yang kebetulah harus nonton, karena pas sahur cuma acara ini aja yang asyik untuk di tonton, dan pernah baca-baca katanya bisa liat pas tidaknya arah KIBLAT mesjid menggunakan Google Earth. Gw ambe arah Mesjid dekat Kost-an gw MESJID KAMPUS dengan menarik lurus garisĀ  dari KA’BAH di Mekkah ke Mesjid deket tempat gw tinggal.

Nih screenshotnnya pas banget arah Kiblatnya.

Tapi ini juga tidak bisa di anggap 100% benar, hanya Allah yang tau. wallahualam bissawab

Ngoprek Yahoo! Messenger

September 14, 2008

Kok ngoprek sih? ya mana gw tau, suka-suka gw donk kasi judul. buahaha….. oke deh. Sori-sori, ini khusus spesial edition buat yang maniak chating di Y!M. Kenapa sih dibilang ngoprek, karena kita ubah dikit dari Y!M standar (hasil download di yahoo) yang kalo menurut gw membosankan. Dengan tool kecil ini kita bisa oprek Y!M kita tanpa harus ubah registrasi window$ secara manual. Read the rest of this entry »

e89656502f7afeaa8839b7718036.jpg

http://rapidshare.com/files/69929476/AAE2008.by.uman_c.part01.rar
http://rapidshare.com/files/69935043/AAE2008.by.uman_c.part02.rar
http://rapidshare.com/files/69940182/AAE2008.by.uman_c.part03.rar
http://rapidshare.com/files/69945510/AAE2008.by.uman_c.part04.rar
http://rapidshare.com/files/69945339/AAE2008.by.uman_c.part05.rar
http://rapidshare.com/files/69924134/AAE2008.by.uman_c.part06.rar
http://rapidshare.com/files/69930554/AAE2008.by.uman_c.part07.rar
http://rapidshare.com/files/69936074/AAE2008.by.uman_c.part08.rar
http://rapidshare.com/files/69941295/AAE2008.by.uman_c.part09.rar
http://rapidshare.com/files/69946786/AAE2008.by.uman_c.part10.rar
Selebihnya…..

Understanding telephone electronics
Teach yourself electricity electronics
McGraw-hill teach yourself electricity electronics
Spin electronics springer
Selengkapnya..

20 Hal Penting Windows XP

January 7, 2008

images.jpg

You’ve read the reviews and digested the key feature enhancements and operational changes. Now it’s time to delve a bit deeper and uncover some of Windows XP’s secrets.

1. It boasts how long it can stay up. Whereas previous versions of Windows were coy about how long they went between boots, XP is positively proud of its stamina. Go to the Command Prompt in the Accessories menu from the All Programs start button option, and then type ‘systeminfo’. The computer will produce a lot of useful info, including the uptime. If you want to keep these, type ‘systeminfo > info.txt’. This creates a file called info.txt you can look at later with Notepad. (Professional Edition only).

2. You can delete files immediately, without having them move to the Recycle Bin first. Go to the Start menu, select Run… and type ‘gpedit.msc’; then select User Configuration, Administrative Templates, Windows Components, Windows Explorer and find the Do not move deleted files to the Recycle Bin setting. Set it. Poking around in gpedit will reveal a great many interface and system options, but take care — some may stop your computer behaving as you wish. (Professional Edition only).

3. You can lock your XP workstation with two clicks of the mouse. Create a new shortcut on your desktop using a right mouse click, and enter ‘rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation’ in the location field. Give the shortcut a name you like. That’s it — just double click on it and your computer will be locked. And if that’s not easy enough, Windows key + L will do the same.

4. XP hides some system software you might want to remove, such as Windows Messenger, but you can tickle it and make it disgorge everything. Using Notepad or Edit, edit the text file /windows/inf/sysoc.inf, search for the word ‘hide’ and remove it. You can then go to the Add or Remove Programs in the Control Panel, select Add/Remove Windows Components and there will be your prey, exposed and vulnerable.

5. For those skilled in the art of DOS batch files, XP has a number of interesting new commands. These include ‘eventcreate’ and ‘eventtriggers’ for creating and watching system events, ‘typeperf’ for monitoring performance of various subsystems, and ‘schtasks’ for handling scheduled tasks. As usual, typing the command name followed by /? will give a list of options — they’re all far too baroque to go into here.

Baca Yang 15 Lagi …